Tre komuna në Maqedoni do të udhëheqin nga femrat

Manastiri, Haraçina dhe Makedonska Kamenica janë komunat që do të udhëhiqen nga gratë.

Natasha Petrovska fitoi në Manastir, Milikije Halimi do të udhëheq në Haraçinë, ndërsa Sonja Stamenkova do të udhëheqë komunën e Makedonska Kamenicës./fol


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu