Ballina Etiketimet Prijes

Etiketim: prijes

KOMENT/ Thaçi, presidenti i një shteti me shumicë myslimane, me kushtetutë...

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, edhe përkundër faktit se Kosova është një shtet laik sipas kushtetutës, dhe përbërja e popullatës së saj...

Lajmet e fundit