Ballina Etiketimet Shperngulja e shqiptareve

Etiketim: shperngulja e shqiptareve

Brenda dy viteve 24.000 shqiptarë të Maqedonisë janë shpërngulur drejt Gjermanisë

Në vitin 2015 është hetuar një rritje dramatike e shpërnguljes nga Maqedonia për në Gjermani dhe pastaj numri i shtetasve të Maqedonisë që jetojnë...

Lajmet e fundit