Ballina Etiketimet Shqiperia e bashkuar

Etiketim: shqiperia e bashkuar

Organizimi i shqiptarëve në Perandorinë Osmane dhe përqindja që zinin ato...

Për qindra vjet me radhë nga pikëpamja administrative trojet shqiptare ishin përfshirë në ejaletin e madh të Rumelisë, i cili ishte krijuar qysh në...

Koço Danaj: Deklarata e BE sinjal për të kërkuar bashkimin e...

Koço Danaj, në një intervistë për gazetën “Sot”, thekson se njohja e çështjes çame nga Bashkimi Evropian është një ogur i mirë që tregon...

Lajmet e fundit