Ballina Etiketimet Shqiptaret ne perandorine osmane

Etiketim: shqiptaret ne perandorine osmane

Organizimi i shqiptarëve në Perandorinë Osmane dhe përqindja që zinin ato...

Për qindra vjet me radhë nga pikëpamja administrative trojet shqiptare ishin përfshirë në ejaletin e madh të Rumelisë, i cili ishte krijuar qysh në...

A janë shqiptarët populli më i vjetër në Ballkan? Citimet që...

Shqiptarët janë ndër popujt më të vjetër të Ballkanit dhe Kontinentit Evropian. Pellazgët, Ilirët, arbëreshët, shqiptarët apo albanët siç i quajnë sot mbarë bota...

Lajmet e fundit