Ballina Etiketimet Te reja

Etiketim: te reja

Maqedoni, çmime të reja të derivateve

Me vendimin e fundit të Komisionit rregullatorë për energjetikë i sjellë në fund të muajt maj, benzini është shtrejtuar për një denarë kurse diseli...

Derivatet e naftës me çmime të reja

Benzinat prej sonte në mesnatë shtrenjtohen për gjysmë denari për një litër, ndërsa çmimi i karburanteve dizel mbetet i njëjtë, vendosi sot Komisioni Rregullator...

Të akuzuarit e rastit “Kumanova”, mohojnë dëshmitë e reja

Të akuzuarit në rastin e Kumanovës kanë kontestuar vërtetësinë e disa prej bisedave telefonike të prezantuara gjatë seancës së sotme gjyqësore dhe kanë thënë...

Lajmet e fundit