Ballina Etiketimet Tekstet shkollore

Etiketim: tekstet shkollore

Tekstet shkollore me gabime skandaloze edhe pas ribotimit

Procesi i ribotimit të teksteve shkollore vetëm se ka vulosur gabimet e shumta dhe përmbajtjen skandaloze të librave. Në librin e lëndës “Shoqëria” për...

Lajmet e fundit