Ballina Etiketimet Televizionet dhe radiot

Etiketim: televizionet dhe radiot

Televizionet dhe radiot deri të dielën t’i dorëzojnë çmimoret për reklamim...

Të gjitha televizionet dhe radiot të cilat do të emetojnë reklamim të paguar politik gjatë fushatës zgjedhore, më së voni deri më 23 tetor...