Ballina Etiketimet Vaksinim

Etiketim: vaksinim

Skandal: I vaksinojnë vajzat e mitura pa dijeninë e prindërve

Vajzat në klasë të shtatë të shkollës fillore “Kirili dhe Metodi” në Kamenicë të Maqedonisë sot janë vaksinuar me HPV vaksinën, por, pa dijeninë...

Lajmet e fundit