Ballina Etiketimet Varferia ne maqedoni

Etiketim: varferia ne maqedoni

Maqedoni, shumica e qytetarëve pa kulm mbi kokë janë meshkujt e...

Nesër është dita ndërkombëtare e personave pa kulm mbi kokë dhe për këtë në Maqedoni kanë dalë statistikat e kësaj shtrese të shoqërisë, përcjell...

Banka Botërore: 330 mijë qytetarë të Maqedonisë jetojnë në varfëri

Rreth një e gjashta e popullsisë në Maqedoni, respektivisht 330 mijë qytetarë jetojnë me më pak se 4 euro në ditë. Kështu thuhet në...

Nëna e vetme me 5 fëmijë nga Kumanova: Problemi im më...

Elizabeta Zeqiri nga Kumanova bashkë me pesë fëmijët e saj të mitur nuk kanë as certifikatë shtetësie, as sigurim shëndetësor dhe as adresë vendbanimi....