Ballina Etiketimet Zghedhjet e dhjetorit

Etiketim: zghedhjet e dhjetorit

Zgjedhjet e 11 dhjetorit mund të shpallen të pavlefshme

Anëtari i KSHZ-së, Bedredin Ibraimi thotë se janë shpallur zgjedhje të cilat janë në kundërshtim me Kodin Zgjedhor dhe se për këtë e ka...

Lajmet e fundit