Takohen Lloga dhe Joveski, bisedohet për përgjegjësi për djegien e spitalit modular në Tetovë

Në lidhje me djegien e spitalit modular në Tetovë, janë takuar ministri i drejtësisë, Krenar Lloga dhe kryeprokurori i prokurorisë së Maqedonisë, Ljubomir Joveski për të biseduar në lidhje me procesin gjyqësor.

Merret vesh se palët kanë kërkuar informacione shtesë edhe nga ministria e shëndetësisë.

Sipas informacioneve të para nga Ministria e drejtësisë, Lloga do të takohet edhe me Prokurorin për parandalimin e krimit të organizuar dhe korrupsionit, Islam Abazi, për të diskutuar për përgjegjësitë gjatë fazës së tenderimit për ndërtimin e spitaleve modulare.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu