Të kalosh Shkupin me skulptura milionëshe, të arrish në Hasanbegun e braktisur nga shteti

Dr.Dashmir Nasufi

Hasanbegu pas vershimeve!
Të kalosh Shkupin me skulptura milioneshe, të arrish në Hasanbeg ku te duket sikur jetojnë në parahistori, vetvetiu lind idea që jetojme në një shtet me dy standarde. Në njërën anë një shtet i zhvilluar evropian dhe në anën tjetër një vend  që e kanë lënë pasdore institucionet edhe pas kësaj fatkeqësie të rëndë.
E them me plotë bindje dhe përgjegjësi  se ata njerëz jetojnë falë mbeshtetjes nga ata që kanë ngelur akoma NJERËZ me plot kuptimin e fjalës.

E kam fjalën për shqiptarët, të cilët nga të gjitha vendet po organizohen dhe tregojnë humanizmin e tyre duke ndihmuar në menyra të ndryshme.
Respekt për të gjithë shqiptarët humane, turp për institucionet me dy standarde, të korruptuara deri në grykë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu