Tensionet në veri, reagon NATO: Gati për ta mbrojtur Kosovën

Tensionet në veri reagon NATO: Gati për ta mbajtur Kosovën. KFOR-i po monitoron nga afër situatën në veri të Kosovës me organizatat vendore dhe ndërkombëtare të sigurisë.

Nën mandatin e tij të OKB-së, KFOR-i mbetet fuqishëm i përkushtuar ndaj sigurisë.

I gatshëm të miratojë masat e nevojshme për ta mbajtur Kosovën të sigurt.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu