Tetova ‘besatohet’: Salla e Boris Trajkovsit më 22 nëntor e vogël për ne! (FOTO)

Kjo dëshmon se më 22 nëntor në Shkup salla Boris Trajkovski do të jetë e vogël për besatarët e koalicionit BESA – RDK…

Në prag të hapjes zyrtare të fushatës parazgjedhore Lëvizja BESA dhe RDK sonte kanë zhvilluar takime rasti me banorët e vendbanimeve Zhelinë, Bërvenicë, Tearcë, Tetovë, e Bogovinë. Interesimi i qytetarëve ka qenë i jashtëzakonshëm për të dëgjuar ofertën dhe planet që ofron “Rilindja me BESË”, e cila do të garojë për herë të parë në zgjedhjet e 11 dhjetorit.

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami ka thënë se sot si kurrë më parë është koha që shqiptarët të përfaqësohen nga njerëz profesionist, me dinjitet dhe integritet të lartë moral.

Ndërsa, pjesëmarrja e madhe në këto tubime dëshmon se më 22 nëntor në ora 19:00 salla e Boris Trajkovskit do të jetë e vogël për besatarët.

15027398_1816368875315458_4995416491633824874_n

15027476_1816315495320796_5764146579181846124_n

15027845_1816343731984639_317617541489191371_n

15032832_1816320425320303_3819745755646117868_n

15036610_1816317501987262_3216049178159418185_n

15037278_1816317415320604_582582052141903791_n

15042184_1816368565315489_2727086778483590112_o

15055730_1816317101987302_8948668058909242607_n

15068997_1816343748651304_6960749681639732464_o

15073380_1816368768648802_6897283596313473213_n

15073541_1816320518653627_6631221489955481014_n

15078513_1816317468653932_849538282711488461_n

15085736_1816317598653919_2587115974950854634_n

15094828_1816343575317988_5053109496938567951_n

15109405_1816317385320607_5597491439993501879_n

15109410_1816314125320933_7470328037822602077_n

15109416_1816368731982139_6134483192426775611_n

15137438_1816368681982144_2413392236924131902_o

15156759_1816368701982142_1583831481491405459_o


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu