Tre kirug shqiptarë nga Shkupi pjesë e kongresit botërorë IASGO

Tre kirugë shqiptarë nga Shkupi nga klinika e kirurgjisë abdominale po qëndrojnë në Itali ku marin pjesë në kongresin më të madh botërorë rreth sëmundjeve të traktit gastrointestinal me theks te veçantë sëmundjet e mëlçisë, traktit bilijarë dhe pankreasit me ekspertë nga gjithë bota. Ky kongres po mbahet në Verona të Italisë ndërsa nga klina e Shkupit marin pjesë, Dr. Qemal Rushiti, dr.Rexhep Selmani dhe dr.Fesi Shehu.
PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu