Trump ironizon Biden: Duhet të vazhdojë fushatën e tij, dhe ta bëjë Kinën të madhe sërish

Ish-presidenti amerikan Donald Trump tha të shtunën se ai mendonte se presidenti Joe Biden duhet të vazhdojë me fushatën e tij presidenciale mes thirrjeve të disa demokratëve që ai të tërhiqej.

“Joe Biden i shtrembër duhet të injorojë kritikët e tij të shumtë dhe të ecë përpara, me guxim dhe forcë, me fushatën e tij të fuqishme dhe të gjerë”, shkroi Trumpi në një postim në Truth Social .

Trump ironizoi Bidenin dhe bëri disa pretendime në lidhje me politikat e presidentit, ndërsa ai e quajti fushatën e Bidenit si një “shkatërrim amerikan”.

“Ai duhet të jetë i mprehtë, i saktë dhe energjik, ashtu siç ishte në debatin, në shitjen e politikave të tij të Kufijve të Hapur (ku miliona njerëz, përfshirë një numër rekord terroristësh, lejohen të hyjnë në vendin tonë, nga burgjet dhe institucionet mendore, totalisht i pakontrolluar dhe i pakontrolluar!), për t’i dhënë fund sigurimeve shoqërore, burrat që luajnë në sportet e grave, taksat e larta, normat e larta të interesit, inkurajimi i një ushtrie të zgjuar, inflacioni i pakontrollueshëm, krimi me rekord, vetëm automjetet elektrike, nënshtrimi ndaj Kinës dhe vendeve të tjera, pafund Luftërat, duke e vënë Amerikën të fundit, duke humbur standardin tonë të bazuar në dollarë dhe shumë më tepër. Po, Joe i përgjumur duhet të vazhdojë fushatën e tij të shkatërrimit amerikan dhe ta bëjë Kinën të madhe sërish!”, tha Trumpi, raporton CNN.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu