Ulen çmimet e derivateve të naftës Maqedoninë e Veriut

Komisioni Rregullator për Energjetik në Maqedoninë e Veriut njofton se ka marrë vendim për uljen e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,97%

Nga sonte në mesnatë, çmimet do të ulet çmimi i EURODIESEL (D-E V) dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) ulen për 2,00 den/litër.

Ndërsa çmimi i benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe vajit M-1 NS nuk ndryshojnë.

Derivatet e naftës nga mesnata do të shiten me këto çmime:

EUROSUPER BS 95 do të shitet për 81.00 (denar/litër)

EUROSUPER BS 98 do të shitet për 83.00 (den/litër)

EURODIESEL BS (D-E V) do të shitet për 81.00 (denarë/litër)

Vaji Extra Light 1 (EL-1) do të shitet për 80.00 (denarë/litër)

Nafta M-1 NS do të shitet për 45,087 (denarë/kilogram).


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu