“Unë do të jap veshkën time, nuk të lë të vdesësh babi” letra e 11-vjeçares për babain e sëmurë

Prindi për fëmijën do të bënte gjithçka dhe kjo është më se e vërtetuar, por rasti i mëposhtëm tregon se edhe një fëmijë që akoma nuk e di se çfarë është jeta, vendos të rrezikojë shëndetin e saj thjesht që të mos e lërë babain e saj të vdesë.

Babai i kësaj vajze 34 vjeç, vuante shumë nga veshkat dhe i duhej patjetër një transplant veshke për të shpëtuar. Prandaj vajza e tij e vogël i shkruan një letër prekëse ku thoshte se do të bënte gjithçka që babai i saj të mos vdiste.

“Unë nuk do të ju lë të vdisni babi, të lutem më lejo ta jap veshkën time, ti je çelësi ynë i lumturisë”, kishte shkruar vajza.

Pas shpërndarjes së këtij rasti dhe letrës së vajzës 11-vjeçare, shumë njerëz janë sensibilizuar për ta ndihmuar familjen duke shpresuar që dikush ta ofrojë veshkën për këtë njeri.

v1 v2 v3


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu