Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja.

Urojmë që kjo festë të jetë motiv për përforcimin e besimit tonë, forcimin e mendjeve dhe zemrave tona, dhe urojmë që kjo festë të përcillet jo vetëm me urime të mira e vizita tek të afërmit por edhe me vepra të mira, sepse kjo ditë është ditë e mëshirës, faljes, mirëkuptimit, mirësisë dhe paqes.

Poashtu të gjithë Haxhijve urojmë që Haxhi tu jetë pranuar dhe të gjithë atyre që kanë bërë nijet për të prerë Kurban të jetë i pranuar tek Zoti i Madhërishëm.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu