Urime festa e Fitër Bajramit

Muslimanët në të gjithë botën sot festojnë Fitër Bajramin. Kjo festë e shejntë për Muslimanët vjen pas muajit të Ramazanit, një prej pesë shtyllave të Islamit, ku besimtarët Agjëruan, duke ju përkushtuar më shumë adhurimit dhe devotshmërisë ndaj Krijuesit të tyre, Zotit.

Urojmë që kjo festë të sjelli harmoni, solidaritet, begati për ne dhe familjet tona dhe le të na shërbejë kjo festë si moment i vetëdijësimit tonë, që ta respektojmë njëri-tjetrin, dinjitetin dhe vlerat njerëzore.

Urime dhe për shumë vite të tjera Fitër Bajrami. Shpresojmë që Allahu na e ka pranuar Agjërimin tonë, lutjet tona dhe na i ka fal mëkatet dhe na shpërblen me Xhenet. Amin


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu