Urime festa e Kurban Bajramit nga InfoShqip

Urime dhe për shumë vite festa e Kurban Bajramit, paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qofshin me ju dhe familjet tuaja.

Le të urojmë që kjo ditë feste të jetë motiv për përforcimin e besimit tonë dhe le të na shërbejë kjo festë si moment i vetëdijësimit tonë, që ta respektojmë njëri-tjetrin dhe vlerat njerëzore.

Gjithashtu urojmë që të gjithë ata besimtarë që kanë bërë nijet për të prerë Kurban tu pranohet tek Zoti i Madhërishëm. /InfoShqip.com


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu