Valbona Reka: Izet Mexhiti me bandën e tij kriminale po shkatërron gjithçka

Ja ku janë hapësirat për të ndërtuar ndërtesa për banim! A nuk mundet që investitorëve t’u jepet vendi dhe si pagesë për blerjen e vendit të japin një pjesë të banesave për familjet e lagjes Serovë!? E pastaj kur të rrënohen shtëpitë e tyre pasi që të kalojnë në banesa të reja edhe aty të ndërtohen ndërtesa për banim po edhe ndonjë park, ndonjë kënd për fëmijët, ndonjë qendër kulturore, ndonjë çerdhe. Por, jo, IZET MEXHITI duhet të fiton maksimalisht bashkë me bandën e tij kriminale dhe duhet ta shkatërrojë maksimalisht ambientin ku jetojnë shqiptarët ashtu sikur thonë mbeturinat Millosheviqiane.
Oooooo Izet, edhe korrupsioni bre duhet me pasë një stil pak. Ta kishim falur nëse kishe vjedhë nga pak dhe nëse dikush ta kishte pa hajrin por, kjo nuk të falet! Edhe me vjedhë edhe me lan skëterë pas vehtes e jo valla.
E ju të Serovës, kur unë e ngre zërin dhe thërras për të protestuar nuk jeni askund….mendoni mirë…

(Ka shkruar ne profilin e saj ne facebook Valbona Reka)

serova3-225x300

 


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu