Vuçiq: Serbia vetëm për kufijtë e përcaktuar nga vendimet e Kombeve të Bashkuara

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq përsëriti mbrëmë se Serbia mbështet ekskluzivisht parimin e pandryshueshmërisë së kufijve në përputhje me vendimin e Kombeve të Bashkuara dhe deklaroi se në atë kuptim ai prezantoi një ndryshim në përfundimet e propozuara të Samitit të “Brdo-Brioni”.

Se Serbia është kundër ndryshimit të kufijve, në përputhje me Kartën e Kombeve të Bashkuara dhe vendimet e organeve të tyre.

Ata më dërguan një propozim për konkluzionet e Samitit, i cili thotë se të gjithë duhet të kundërshtojmë ndryshimin e kufijve. Unë bëra një ndryshim të vogël dhe ai tani është fer për ta ”, tha Vuçiq për TV Prva.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu