Hapet Qendra e Thirrjeve “Beep Solutions”, pritet t’i punësojë 100 punëtorë (FOTO)

Sot në Prishtinë është hapur Qendra e Thirrjeve “Beep Solutions”, e cila ka punësuar 10 punëtorë, dhe për një kohë të shkurtër ky numër do të arrijë në 100 sosh.

Drejtori i kompanisë Liridon Bislimi, ka thënë në një konference për media, se kompania fushën e veprimit e ka në tregun gjerman, ku do të merret me shitjen e produkteve të ngrira (eismann).

Rrjedhimisht edhe gjuha në të cilën do të komunikojnë punëtorët, do të jetë ajo gjermane. /Telegrafi/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here