Nga të gjitha anët përkrahje masovike për Visar Ganiun (VIDEO)

Kandidati Visar Ganiu gëzon mbështetjen më masovike për të qenë në krye të Shkupit të Vjetër, besimin e liderëve dhe të popullit dhe të gjithë atyre që duan një Çair ndryshe, një Çair më të bukur.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here