10 thëniet më të bukura për politikën dhe politikanët (VIDEO)

Një aforizëm nuk është i gjatë sa një leksion, por e thënë në një situatë të caktuar, mbi të mund të mendohesh më gjatë sesa për një leksion. Në këtë video mund të shikoni 10 thënie dhe citate që njerëz të shquar kanë thënë për politikën dhe politikanët.

Video:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu