Me 30 gusht në Shkup do të mbahet koncert humanitarë

Më datën 30 gusht, dita e martë, në Arenën Metropolis në Shkup do të organizohet një koncert bamirësie, ku paratë e grumbulluara do të ju dedikohen familjeve të cilët pësuan nga fatkeqësia natyrore natën e 6 gushtit, transmeton Zhurnal.mk

Koncerti do të fillojë në ora 20:00 dhe është planifikuar të zgjasë deri në 23:00.

Në këtë koncerti do të performojnë: Esma Rexhepova, Naum Petreski, Zuica Lazova, Irena Spasovska, Aneta Nakovska, Marjan Kocev, dhe shumë artistë tjerë.

Çmimi i biletave është simbolike, 200 denarë. Ato mund të blihen në mktickets.mk dhe në pikat tjera si në vijim: Jugoton, Salla Univerzale, Tobacco MPM Press, Tobacco 2 Skopjanka, Tobacco Gogi Draçevë, në Neptun, City Mall, Neptune Stadium, Neptun te Brikollazh dhe në Neë Tobacco në Ohër, transmeton Zhurnal.mk


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu