88 familje nga Komuna Qendër kërkuan kompensimin e dëmeve nga vërshimet

88 familje nga Komuna Qendër janë paraqitur se janë të dëmtuar nga vërshimet që kanë ndodhur në Shkup me 06.08.2016, njoftuan nga komuna.
Me kërkesën e qytetarëve, ekipet e Komunës Qendër kanë kryer kontroll në vendngjarje. Konstatimet dhe fotografitë nga kontrolli iu janë dërguar Qytetit të Shkupit dhe Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, të cilët duhet që ta kryejnë vlerësimin dhe pagesën e kompensimit të dëmeve nga vërshimet


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu