Arbën Xhaferi ishte një kreator dhe mësues i politikës kombëtare

Nga: Ziadin Sela

Çdo komb ka thesarin e vet të urtësive, rrjedhimisht dhe populli shqiptar.

Kjo ishte një nga urtësitë e shumta të vetë thesarit të popullit tonë, Arbën Xhaferit, i cili sa ishte gjallë na ndriçoi e begatoi rrugën të cilën po e bëjmë sot të gjithë ne pasardhësit e tij.

Ai nuk ishte thjeshtë një politikan, por një kreator dhe mësues i politikës kombëtare. Shumë kush nuk e kuptoi sa ishte gjallë, sepse ai vepronte për të ardhmen, në një kohë kur rrallë kush kishte vizion e interes për ardhmërinë. Sot na mbetet obligim të nderojmë figurën e të ndjekim rrugën e tij.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu