Banka e Shqipërisë hedh në treg tre monedha në kuadër të vitit të Skënderbeut

Duke qenë se ky vit është emërtuar si viti i heori kobëtar Gjergj KAstriot Skënderbeuut, Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë miratoi emetimin e një serie monedhash përkujtimore me tematikë “550 vjet in memoriam Gjergj-Kastrioti Skënderbeu (1468-2018″>2018)”.

Seria do të emetohet gjatë vitit 2018″>2018 dhe do të përbëhet nga tre monedha, me vlerë emërore 200 Lekë në metal ar, 100 Lekë me metal argjend dhe 50 Lekë në metal të thjeshtë.

Miratimin për shtypjen e monedhave metalike përkujtimore, është për qëllime numizmatike, në vitin 2018″>2018

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here