Bashkëshortja e Erdoganit përvesh mëngët, i futet me “kokë” punëve, mbledh domate me gratë turke (FOTO)

Zonja e parë në Turqi ka përveshur mëngët dhe i është futur punëve bujqësore. Bashkëshortja e presidentit turk Emine Erdogan ka ndihmuar fermeret e Ankarasë në mbledhjen e domateve, pasi në këtë periudhë nis sezonin i vjeljes së domateve.

Faqja zyrtare e presidencës turke në Twitter ka publikuar fotot nga vizita e bashkëshortes së Erdoganit në arat me domate, teksa mbledh bashkë me gratë e tjera perimin e sezonit.

Por kush është Emine Erdogan?

Gruaja e Erdoganit, me të cilën ka më shumë se 40 vite martesë, në fillim nuk ka qenë pjesë e politikës së bashkëshortit, mirë po pastaj u bë pjesë e një skandali.

Emine Erdogan është 67 vjeç, dhe ka lindur në Stamboll. Sidoqoftë, ka ende dyshime për vendin ku ka lindur, gjë që është shumë e rëndësishme në Stamboll: sepse ekziston një dallim i madh midis Uskudarës bashkëkohore (vendlindja e saj me një të dhënë) dhe Fatihoma konservatore dhe fetare (në të cilën vendosen burime të tjera).

Emine është me prejardhje arabe, është fëmija më i vogël dhe vajza e vetme e familjes me 5 fëmijë.

Me Erdoganin u martua me insistimin e nënës së saj, sepse nëna e Erdoganit këmbëngulte që djali i saj të martohej me një grua plotësisht të mbuluar, gjë që Emine nuk e donte.

Emine dhe Erdogani kanë 4 fëmijë, dy djem dhe dy vajza. Ajo ka përjetuar çdo sukses dhe çdo rënie të bashkëshortit, që kur ka ardhur në krye të Stambollit.PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu