Çokollata që urgjentisht tërhiqet nga tregu në Kroaci, nëse e keni, hidheni menjëherë (FOTO)

Inspektorati Shtetëror i Kroacisë ka lëshuar urdhër për tërheqjen e menjëhershme të produktit “Nestle KIT KAT Mini waffles” nga tregu për shkak të pranisë së vajrave minerale, njoftoi sot Agjencia për Bujqësi dhe Ushqime.

Siç u tha, tërheqja është ekskluzivisht për Nestle KIT KAT Mini 200g në thasë të serisë 40580734, me afat kohor prej 01.2025, transmeton Dnevnik.hr.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu