Darko Kostovski dhe VMRO-DPMNE do ta bëjnë me ujësjellës Lubotenin

Së fundmi kryetari i Butelit, Darko Kostovski dhe grupi i këshlltarëve të VMRO-DPMNE-së e kanë vendosur si propozim në buxhet për vitin 2023 ndërtimin e ujësjellësit në Luboten, me çka ky propozim ka kaluar, e është mbështetur edhe nga këshilltarët e BDI-së dhe Alternativës.

Kundër këtij propozimi ka qenë LSDM-ja dhe Levica. Ky projekt do të realizohet në bashkëpunim me një shtet të fuqishëm e partner të RMV-së.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu