Dhëndri martohet me shtatë gra në një ditë, por dëshiron akoma edhe më shumë gra

Martesa është e vështirë. Mund të jetë e mrekullueshme, por vjen edhe me shumë punë, mosmarrëveshje dhe kompromis.

Pra, imagjinoni se si do të ishte nëse do të kishit shtatë gra, në vend të vetëm një.

Për një burrë ky është realiteti, pasi ai u martua me shtatë gra në një ditë – dhe dëshiron të kthehet për më shumë.

Muslimani i devotshëm Habib Nsikonnene, 43 vjeç, u martua me gratë e tij, duke përfshirë dy motrat, në një ceremoni njëditore në Namasengere, Ugandë.

Dita e dasmës filloi në orën 8 të mëngjesit me një flotë furgonash për të çuar secilën nuse në sallonet e bukurisë dhe parukierët për t’u përgatitur për ceremoninë.

Në ditën e madhe, secila nuse visht

Martesa është e vështirë. Mund të jetë e mrekullueshme, por vjen edhe me shumë punë, mosmarrëveshje dhe kompromis.

Pra, imagjinoni se si do të ishte nëse do të kishit shtatë gra, në vend të vetëm një.

Për një burrë ky është realiteti, pasi ai u martua me shtatë gra në një ditë – dhe dëshiron të kthehet për më shumë.

Muslimani i devotshëm Habib Nsikonnene, 43 vjeç, u martua me gratë e tij, duke përfshirë dy motrat, në një ceremoni njëditore në Namasengere, Ugandë.

Dita e dasmës filloi në orën 8 të mëngjesit me një flotë furgonash për të çuar secilën nuse në sallonet e bukurisë dhe parukierët për t’u përgatitur për ceremoninë.

Në ditën e madhe, secila nuse vishte të bardha dhe u martua në shtëpinë e saj në një ceremoni tradicionale.

Ajo u zhvillua më 10 shtator – dhe bashkëshortet dhe të ftuarit e rinj u dërguan në një pritje në shtëpinë e dhëndrit Habib me një flotë prej 40 limo dhe 30 motoçikletash, sipas mediave lokale.

Gratë quheshin vetëm Aishja, Fatuma, Sherifa, Rashida, Mariam, Zejnebja dhe një Aishe tjetër.1

Të shtatë nuset e kaluan edhe natën e muajit të mjaltit në shtëpinë e Habibit.

Mjeku i pasur tradicional, Habib, tha: “U prezantova veçmas dhe vendosa t’i martoja të gjithë menjëherë për të bërë një familje të madhe të lumtur.”

Tani Habib është bërë një hero lokal pasi ka vendosur fshatin e tij të largët në hartë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu