Ditë jo pune në Maqedoni

Ministria për Punë dhe Politikë Sociale informon se, sipas Ligjit për festa në Republikën e Maqedonisë, 11 tetori 2016 (dita e martë), Dita e Kryengritjes kombëtare, është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë.

MPPS u’a uron të gjithë qytetarëve të Republikës së Maqedonisë Ditën e Kryengritjes kombëtare. /Telegrafi/


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu