Dy kabinetet e Shqipërisë dhe Maqedonisë, pozojnë për Foton Zyrtare nga Shkupi

Foto zyrtare e mbledhjes se dy qeverive ne Shkup. Dy kabinetet qeveritare të Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, kanë pozuar në një foto zyrtare, në mbyllje të punimeve në Shkup. 21 marrëveshje të rëndësishme u nënshkruan nga ministrat respektivë të dy vendeve.

Marrëveshjet përfshijnë bashkëpunim në disa fusha të rëndësishme për ekonominë e dy vendeve tona, në infrastrukturë, arsim dhe tregti. Një doganë e përbashkët do të hapet në Strugë, nismë e propozuar nga zv.kryeministri shqiptar i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu