E fundit: Edhe një degë e BDI-së i bashkohet Grupit të Zjarrit (FOTO)

Një natë para mbledhjes së Këshillit Organizativ të BDI-së, vazhdojnë vlimet në këtë parti. Sa më teper afrohet mbledhja, aq më shumë forcohet Grupi i Zjarrit, thonë burime partiake për Almakos.

Ndërkohë në redaksinë tonë janë paraqitur nga dega e BDI-së në komunën e Dollnenit, degë e cila poashtu është rreshtuar me Grupin e Zjarrit.

“Pozitat në parti duhet tu jepen njerëzve që kanë përkrahje nga elektorati. Përkrahjen e elektoratit për momentin e gëzon i ashtuquajturi Grupi i Zjarrit dhe ne jemi bashkë me ta”, thonë nga dega e BDI-së në Dollnen.

FOTO:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu