Edhe të burgosurit pajisen me diploma

Të burgosurit e burgut të Kumanovës do të pajisen me diploma. Lidhur me këtë ata kanë kryer praktikë pune për bukëpjekës dhe teknik makinerie dhe se për këtë do të pajisen me çertifikata.

Në ndarjen e tyre do të marrin pjesë përfaqësues zyrtar nga Drejtoria për kryerje të sanksioneve, Programi për zhvillim të Kombeve të bashkuara-UNDP, Ministria e Arsimit, shkollat e mesme provajdere të trajnimeve ‘Nace Bugjoni’ dhe ‘Kiro Burnaz’, si dhe personat e dënuar të cilët i kryen me sukses trajnimet profesionale.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu