Është zhdukur një djalë i moshës 13 vjeçare në Hasanbeg të Shkupit

Sipas portalit Antpress nje femije i moshes 13 vjecare konsiderohet i zhdukur ne Hasabeg. Por informacioni sipas ketij portali eshte jozyrtar dhe behet i ditur nga familjare. Nderkohe ne kete zone po behet evakuimi i banoreve per shkak te vershimit te shtepive.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu