Fronti Evropian zgjedh Ziadin Selën për kryetar të Kuvendit

Fronti Europian ka mbajtur seancë simuluese konstitutive të Kuvendit nga zgjedhjet e 8 majit. Me seancën ka udhëhequr kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti. Fillimisht u konfirmuan deputetët, ndërsa më pas u zgjodh edhe kryetarin i Kuvendit, shkruan SHENJA.

Me 120 vota nga të pranishmit votuan që Zijadin Sela të jetë kryetari i Kuvendit.

Pas zgjedhjes së Ziajdin Selës, u kalua në pikën e radhës ato të ndryshimeve kushtetuese.
U kërkua që të ndryshohet kushtetuta dhe të shtohen edhe populli Bullgar.

Po ashtu u kërkua që edhe presidenti të votohet në Kuvend me 2/3 e votave.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu