Grafite ofenduese nëpër Shkup për Muhamed Zekirin (FOTO)

Muhamed Zekiri, i sapo inkuadruari në LSDM opozitare tani është temë e ofendimeve nëpër rrugët e kryeqytetit të Maqedonisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Ofendimet lidhen me përkatësinë e tij kombëtare dhe me lajmin se ai do ta ketë rrogën në LSDM 40.000 denarë apo diçka më shumë se 600 euro.

”Muki Zekiri, diamant që vlenë 40.000 denarë
Respekt Kosova=40.000 rroga
Muki=40.000 denarë
Muki-40.000 arsye për fund (të karrierës)”

muki-1

muki-2

muki-3

muki-4


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu