I dërguari i posaçëm i Qeverisë gjermane për rajonin, Sarrazin sot qëndron në Shkup

I dërguari i posaçëm i Qeverisë gjermane për vendet e Ballkanit Perëndimor, Manuel Sarrazin sot qëndron në Shkup. Nga Ambasada gjermane në vend thonë se Sarrazin vjen në ven për bisedime për të ndihmuar në rigjallërimin e procesit të zgjerimit.

Gjithashtu për të shoqëruar Maqedoninë e Veriut në hapat e saj të rëndësishëm në këtë drejtim.

Sarrazin do të takohet me ministrin e Punëve të Jashtme, Bujar Osmani dhe zv. kryeministrin për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu