Ja sa minuta duhet të pritni në kufijtë e RMV-së

Lidhja Auto Moto e Maqedonisë së Veriut njoftonë se qarkullimi në rrugët shtetërore po zhvillohet pa probleme, në rrugë të thata.

Nga atje njoftojnë se është rritur intensiteti i trafikut në rrugët rrugore jashtë qendrave të qyteteve. Në pikën kufitare Tabanovc për hyrje në Maqedoni, për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, koha e pritjes është rreth 30 minuta. Në vendkalimet e tjera, nga ana e Maqedonisë, nuk ka vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAMM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës së komunikacionit të vendosur dhe menaxhim të kujdesshëm të mjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo vlen veçanërisht për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu