Ja si bëhet çokollata Snickers (VIDEO)

Në një video të publikuar në Youtube, shpjegohet procedura e përpunimit të Snickers.

Së pari, përpunohet shtresa me kikirikë ku përzihet për disa orë më lëngun e karamelit, më pas futet në frigoriferë për disa orë e më pas i vendosët shtresës së parë, e cila paraprakisht përpunohet më Kakao dhe qumësht.

Pasi të largohet nga frigoriferi pritën në copëza të vogla dhe nisën më anë të makinerisë tek pjesa e fundit, ku edhe mbulohet e tëra me çokollatë.

Në procedurën e fundit bëhet paketimi dhe vendosja e tyre nëpër kamionë për transport. t/

Për më shumë ju ftojmë ta shikoni videon:

http://www.youtube.com/watch?v=G79mbOXPWHs


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu