Komuna e Aerodromit, 3.500 denarë për çdo nxënës të klasës së parë

Komuna e Aerodromit vazhdon me praktikën e krijuar për të aplikuar për ndihmë financiare të njëhershme prej 3.500 denarë për çdo nxënës të regjistruar në klasë të parë në shkollat ​​në territorin e komunës.

Afati i regjistrimit zgjat deri më 29 shtator dhe prindërit e nxënësve të klasës së parë mund t’i shkarkojnë dokumentet online KËTU ose direkt në ambientet e bashkisë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu