Kryqëzimi “i ndërlikuar”: Edhe shoferët me përvojë nuk janë të sigurt se kush e ka përparësi kalimi këtu, zgjidheni ju

Çfarë mendoni ju?

Edhe pse testet janë pjesë e detyrueshme e rrugës deri te marrja e patentës së shoferit dhe rregullat janë gjithmonë të njëjta dhe vlejnë për të gjithë, shpesh në internet gjejmë detyra që nuk mund t’i zgjidhin edhe shoferët më me përvojë, siç është ky kryqëzim.

Një kryqëzim i tillë nxiti në një debat në mediat sociale.

Pra kemi katër tabela, dy janë me përparësi kalimi, një shenjë ndalimi dhe një tabelë që informon për rrugët me përparësi kalimi, pra është e detyrueshme që të lini të gjitha mjetet të kalojnë para se të dilni ju?

Çfarë mendoni ju? Na shkruani në komente përgjigjet tuaja…

A është zgjidhja 123 apo ndoshta 132?

Disa, siç na thanë, do të kalonin këtu me marrëveshje me shoferë të tjerë ose “Zoti na ndihmoftë”.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu