LD: Qeveria t’i paguaj shpenzimet për ndërrimin e dokumenteve

Nga Lëvizja Demokratike kërkojnë që Qeveria t’i mbulojë shpenzimet për ndërrimin e dokumenteve personale si dhe për ndërrimin e targave të veturave, përcjell TV21. Nga kjo parti thonë se qytetarët “janë të mbështetur për muri nga kriza e ekonomike”.

“Kushtëzimi i këtillë ka bërë që qytetarët të reagojnë me të drejtë, sepse ata kanë dokumente valide dhe nuk është faji i tyre imponimi i afatizuar për nxjerrjen e të rejave. Lëvizja Demokratike propozon, gjë që është e natyrshme, që harxhimet për këtë “operacion” t’i bartë vet shteti. Qeveria duhet të miratojë vendim për lirimin e qytetarëve nga harxhimet shtesë, kurse par ata që tashmë i kanë nxjerrë dokumentet, të gjejë forma rimbursimi”, tha Agon Zaimi nga LD.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu