Mer fund historia e emrit, e tregon vetë kryeministri Zaev: Ja emri i ri i Maqedonisë

Republika e Maqedonisë së Veriut me përkthim në të gjithë gjuhët për të gjitha përdorimet e vërtetuar me fusnote në kushtetutë. Gjuha dhe identiteti nuk ndryshon.

Ky është emri i dakorduar mes kryeministrave Zaev dhe Cipras që vetë kryeministri Zaev sapo e kumtoi në pres konferencë.

“I thamë po ardhmerise së fëmijeve tanë. Ardhmeria është në horizont në dyert e BE dhe NATOS”, tha Zaev.

“Shanci duhet shfrytëzuar guximshëm kjo është patriotizëm. Kemi zgjidhje historike. Duke zgjidhur kontestin e emrit zgjodhëm perspektivën”, tha Zaev.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here