Mexhiti: Do të bëj gjithçka për të zbardhur rastin e Onkologjisë

Fatmir Mexhiti në press konferencë për media tha se do të kërkohet përgjegjëi dhe se terapia që jepet është e përshtatshme dhe efikase.

“Do të bëj gjithçka që kam mundësi për të zbardhur rastin e Klinikës së Onkologjisë”, u zotua ministri Mexhiti. Dua ta informoj opinionin se terapia që tani po jepet në Klinikë është adekuate dhe kërkoj që të mos përhapet gënjeshtra dhe urrejtje, në mënyrë që rasti të zbardhet sa më shpejt.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu